Kozijnenindustrie

Dozon heeft als leverancier van artikelen van onder andere Roto, Siegenia, KFV, Fuhr, Dr. Hahn, Ami, Renson en Aralco de laatste decennia bewezen een deskundig partner te zijn op gebied van advies en toelevering en zoekt graag met je naar de beste oplossing.

We zijn gespecialiseerd in het leveren van een compleet pakket producten en diensten aan professionele productiebedrijven in de hout- en kunststofverwerkende industrie. Of het nu gaat om draaikiepbeslag, meerpuntssluitingen, hefschuifbeslag, ventilatieroosters, domotica of traditioneel hang- en sluitwerk, Dozon levert maatwerk aangepast aan jouw wensen.

We zijn er op gericht om de verwerkende industrie werk uit handen te nemen, waardoor jij je meer kunt richten op jouw kernactiviteit. Als toeleverancier denken wij samen met jou na over je tijdsplanning en over de aanpak van leveringen. Kortom, over het logistieke traject en over gerichte oplossingen voor je vragen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan: garnituren op maat, lood op maat, verpakken per project en het gelijksluitend maken van cilinders.