Anaf

Over Anaf
In 1973 is het Belgische bedrijf Anaf, ook wel voordeurproducent Anaf Products nv genoemd, opgericht in Oeselgem. Anaf is een bedrijf dat zich in de afgelopen 45 jaar heeft gespecialiseerd in het maken van voordeurpanelen, plaatsingsklare veiligheidsdeuren en oppervlaktebehandelingsproducten voor PVC en aluminium schrijnwerk.   Daarnaast is Anaf een bedrijf dat graag net iets innovatiever en vooruitstrevender is dan de rest van de markt, Anaf wil altijd net een stapje verder zijn dan zijn concurrenten en dat is de afgelopen 45 jaar uitstekend gelukt. Het bedrijf is erin geslaagd om bij elk profielmerk een passende buitendeur te creëren aan de hand van de specifieke wensen van zijn klanten.  

Anaf voordeuren en Anaf deurpanelen
Dozon biedt sinds 2018 ook de Anaf voordeuren aan op de website onder de (1)categorie bouwbeslag, voordeuren. Binnen deze categorie kun je filteren op het het merk Anaf en daar is dan weer een onderverdeling gemaakt tussen (2)Design, Classic en Cottage, dit zijn namelijk de drie series die Anaf aanbiedt.      

Anaf Design:
Een voordeur met een modern design: bij Dozon vindt u maar liefst 91 verschillende voordeuren en deurpanelen van modern design. Door hun eenvoud zijn de voordeuren als het ware een sieraad, echter zonder de aandacht al te veel af te leiden van de details van de gevel.   Wanneer u op zoek bent naar een mooie moderne voordeur, bent u binnen de Anaf Design lijn aan het goede adres. Hierbij een aantal voorbeelden van mooie Anaf Design buitendeuren: Veneto 5, Balance, Bonn of een model uit de Integra serie (Integra 100, Integra 300, Integra 500).  

Anaf Classic:

De Anaf Classic lijn heeft maar liefst 110 modellen. Voor klanten kent deze Anaf Classic lijn een aantal vertrouwde modellen zoals: Camergue, Charente en Belle Epoque met de Anaf sierlijsten. Binnen de Anaf sierlijsten zijn er ook weer drie verschillende varianten namelijk: Deco, Original, Tradition en deze sierlijsten zijn niet alleen voor de sier, maar hebben ook impact op de technische mogelijkheden en de aanblik van het eindresultaat. Mocht u een mooie sierlijst zien die niet wordt aangeboden in combinatie met de door u gekozen voordeur, informeer dan bij het Dozon service centrum of de combinatie die u graag wilt eveneens mogelijk is.  

Binnen het assortiment van de 110 Anaf Classic lijn, zijn er ook een achttal voordeuren met een ronde vorm aan de bovenkant: (1)Belle etage 210, Bretagne, Lunar 110, Lux 110, Nantes 240, Octavia 110, Ocular 100 en Pissaro 131. Deze buitendeuren kunnen voor een net iets andere aanzien zorgen dan de standaard rechthoekige deur.  

Bij de Anaf Classic modellen kunt u kiezen uit een gesloten of beglaasde uitvoering. Een beglaasde uitvoering zorgt voor extra licht in uw gang en de beglazing bij Anaf is standaard voorzien van superisolerend glas. Daarnaast kunt u als extra optie ook nog altijd kiezen voor veiligheidsglas, indien u extra maatregelen wil treffen voor inbraakpreventie.  

Anaf Cottage:
Voor een voordeur met een landelijke stijl, bent u bij de Anaf Cottage reeks ook aan het goede adres. Anaf biedt Dozon namelijk een exclusief aanbod van 110 Cottage ontwerpen aan. Of u nu voor een klassieke planchettenvoordeur gaat of voor één van de speelse voordeuren. U kunt zowel buitendeuren met of zonder ingewerkte glasopeningen kopen, waar uw voorkeur ook naar uitgaat: wij bieden het aan. In 2016 is deze serie nog aangevuld met nieuwe deuren.   

Bekijk de brochures:
       
              
Anaf - Classic deurpanelen Anaf - Cottage deurpanelenAnaf - Design deurpanelen


Deurgrepen van de Axentix Solid line:
Anaf begon in 2014 een nieuwe trend op het gebied van hedendaagse deurgrepen door de reeks Axentix Solid line te introduceren. ‘Harald Van Geluwe’ vond dat er eigenlijk maar een beperkte keuze van deurgrepen was voor de moderne voordeuren oftewel de design voordeuren die Anaf aanbod en besloot om een nieuwe lijn op te zetten, de Axentix Solid line. De Axentix Solid Line reeks loste een aantal problemen op: er was ineens een breder assortiment aan moderne handvatten, de Axentix Solid Line zorgde ervoor dat Anaf de controle had over de productie en kwaliteit en wanneer de handgreep en de buitendeur samen besteld worden óók voor een blinde bevestiging op het deurpaneel.  

Aangezien deze line zo’n succes had, besloot Anaf in 2018 dit assortiment nog uit te breiden door nog meer nieuwe deurgrepen aan deze line toe te voegen.  

Waar kunt u Anaf deurpanelen of Anaf voordeuren kopen ?
Op https://www.dozon.nl te kunt u uit een breed assortiment Anaf deurpanelen en Anaf voordeuren  kiezen, maar naast de website hebben wij ook nog acht vestigingen die u kunt bezoeken. De Dozon vestigingen zijn te vinden in Doetinchem, Ede, Enschede, Haaksbergen, Lichtenvoorde, Tiel, Veenendaal en Zevenaar. In al deze vestigingen kunt u het assortiment van Anaf bekijken en de Anaf voordeuren kopen! Bent u geïnteresseerd? Bezoek dan deze link voor de openingstijden per vestiging en ga langs om uw nieuwe Anaf voordeur te kopen.  

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze afdeling Kozijnenindustrie van de webshop via (0314) 35 06 32 of kunt een een email sturen naar: kozijnenindustrie@dozon.nlANAF kijkboek