Mascot: Produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit.

Mascot is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. De werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. 

In het brede productassortiment van Mascot vindt je gegarandeerd mooie werkkleding, veiligheidsschoenen en andere producten. Mascot levert al jaren veiligheidskleding, schoenen en gewone werkkleding voor alle branches en bedrijven. Het assortiment is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie. Met de juiste Mascot werkkleding werk je prettiger op uw werkplek. Voor Mascot staat kwaliteit voorop en daarom gebruiken ze goede stofkwaliteiten van onder andere TENCEL®, Coolmax®, Cordura® en vele andere. Ontdek het grote Mascot assortiment werkkleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en accessoires. Mascot heeft alleen de beste kleding, gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design. Al hun producten worden gemaakt vanuit hun eigen slogan 'Tested to work'. Al de Mascot werkbroeken, werkjassen, veiligheidsschoenen en andere producten zijn volledig getest. Ze gebruiken laboratoriumtests, gebruikstests, kwaliteitscontroles en vele andere tests bij het kiezen van stoffen voor veiligheidskleding en werkkleding. Je merkt meteen dat werkkleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen van Mascot zijn.

Veiligheidsschoenen kunnen het verschil maken tussen een goed of verkeerd afgelopen werkdag. Als je iets zwaars laat vallen of als je met jouw schoen op een spijker trapt, kunnen de juiste veiligheidsschoenen ervoor zorgen dat u er zonder gevolgen vanaf komt. Goedgekeurde veiligheidsschoenen hebben namelijk veel verschillende veiligheidselementen. De anti-perforatiezool beschermt je tegen scherpe voorwerpen onder jouw schoenen en de versterkte teen beschermt je tegen druk, klappen en gevallen voorwerpen. Dankzij de antislipzolen sta jestevig op ongelijke of gladde vloeren. Mascot heeft ook chemicaliën- en warmtebestendige schoenen en antistatische schoenen. 

Mascot WebsiteMascot Catalogus
Mascot AssortimentActies

VIDEO'S