Gereedschappen

Goed gereedschap is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde klus. Met modern gereedschap wordt je werk ook nog eens een stuk gemakkelijker gemaakt. Daarom vind je in onze shop het modernste accu gereedschap, elektrisch gereedschap, lucht gereedschap en gas gereedschap. Ook vind je toebehoren voor machines, zoals schuurmateriaal, boren, zagen en schroefbits. Voor klussen op hoogte is er speciaal klimmateriaal van Altrex en Little Jumbo. Alle bekende premium merken zijn vertegenwoordigd, waaronder DeWalt, Makita, Festool, Gedore, Ironside, Fein, Bosch en Bahco.

Assortiment gereedschappen
Omdat goed gereedschap al de helft van het werk is vind je in onze shop een breed assortiment van de modernste gereedschappen. Accu gereedschap bijvoorbeeld, houden al lang niet meer op bij een accuboormachine. Onder de accumachines vind je onder meer nietmachines, schaafmachines, boorhamers, lijm- en kitspuiten, pompen en talloze handige accu accessoires. Grote merken zoals Festool, DeWalt, Gedore, Makita, Ironside, Fein, Paslode en Spit verzekeren je van de beste kwaliteit. Voor sommige klussen is elektrisch gereedschap handiger in het gebruik, bijvoorbeeld omdat een klus nog meer kracht vergt. In onze shop vind je de beste zaag- en slijpsets, boorhamers, boormachines, schuurmachines en schroefmachines op elektriciteit. Ben je op zoek naar lucht gereedschap? Onder deze krachtige tools vind je boormachines op lucht, blaas- en nietpistolen, verfspuiten en compressoren. Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar, zoals luchtkoppelingen en luchtslangen. Onder ons gas gereedschap kun je effectieve spijker apparaten vinden, zoals een schiethamer van Spit, of fuel cells van Paslode

Maar ook voor diverse aanvullende producten voor gereedschap kun je in onze shop terecht, zoals voor boren, zagen, slijpmaterialen, schuurmaterialen en Bosch schroefbits. En wat te denken van de handige Bahco meetgereedschappen? Ook kun je verschillende soorten klimmateriaal vinden van Altrex, zoals trappen, ladders en steigers. Kortom, je vind voor elke klus het beste gereedschap!