Digitaal BestellenNaast dat je kan bestellen op onze webshop, kun je ook digitale bestellingen plaatsen bij Dozon. Dit houdt in dat je vanuit je eigen ERP-systeem rechtstreeks een bestelling kan plaatsen bij ons. Hiermee maak je het bestelproces nog efficiënter en beheer je alles rondom de bestelling binnen je eigen systeem. Alles geregeld binnen je eigen systeem, ideaal toch?

Samen met onze partner VANAD, van de VANAD Group, kunnen we eenvoudig een verbinding opzetten tussen jouw systeem en die van Dozon. Doorgaans maken we gebruik van de S@les in de bouw standaard. In overleg kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden buiten die standaard om.

Dozon heeft samen met haar klant, Perebolte Elektrotechniek B.V., een succesvolle koppeling opgezet tussen de systemen van beide bedrijven. Perebolte is nu in staat om bestellingen direct bij Dozon in te schieten. Lees hieronder de ervaringen van Henk Stronks, inkoper bij Perebolte Elektrotechniek B.V.:  

“Met deze oplossing kunnen we efficiënter werken. Orders worden meteen op de juiste plek geboekt, voor ons eigen magazijn of voor de klant. Er komen geen administratieve handelingen meer achteraf. Alles is meteen structureel ingericht. We maken hier gebruik van een centraal administratiesysteem en met de komst van deze koppeling hebben we alle artikelen en prijzen up-to-date in ons systeem staan. Daarnaast scheelt het ons veel handelingen, want artikelnummers en prijzen kloppen waardoor de foutkans vele male lager is.”

“Dozon is een goede partner. Ze nemen je alle zorg uit handen, waardoor wij alle aandacht kunnen richten op onze projecten! De communicatie met mijn vaste contactpersonen verliep zeer goed en ik werd steeds op de hoogte gehouden van de gemaakte stappen in het proces.“

“Ik zou anderen bedrijven zeker aanraden om de digitale oplossingen van Dozon te overwegen. Wij werken bij Perebolte met Scanners, alles is digitaal en wordt snel verwerkt. Met de komst van de koppeling hebben we nog beter overzicht en nog meer controle over onze voorraad. Een bijkomend voordeel: wanneer je voorraad up-to-date is, werkt dat weer kostenbesparend!”
Wil je weten of dit mogelijk is voor jouw bedrijf? Neem contact op met jouw contactpersoon.