Deurbeslag showroom

Op de eerste verdieping van de vestiging in Doetinchem vind je een uitgebreide showroom met designbeslag. In deze showroom presenteren wij onder meer deurbeslag van de toonaangevende merken Formani, Intersteel, Ten Hulscher, Artitec Wallebroek en Weijntjes. In deze vind je een uitgebreide collectie met:
  • Deurbeslag
  • Raambeslag
  • Meubelbeslag
  • Huiscijfers
  • Naambordjes
  • Postkasten    

Ontdek verschillende stijlen deurbeslag; jaren '20 en '30, klassieklandelijk of modern. Voor ieders wens is passend deurbeslag te vinden.

                    

Alles onder één dak 
We kunnen alles leveren om het gehele huis te voorzien van fraai vormgegeven beslag. Je kunt het beslag combineren met sloten, scharnieren, kantschuiven en cilinders, zo ben je in één keer voorzien. Alle producten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige leefomgeving. 

Bezoek de showroom 
De designbeslag showroom is opgezet om aannemers extra service en ondersteuning te geven rondom de verkoop van designbeslag. Neem gerust je klanten mee om weloverwogen keuzes te maken, of verwijs de klanten door voor een bezoek aan de showroom.

Eenvoudig bestellen
Een groot gedeelte van ons assortiment designbeslag wordt aangeboden in onze webshop. Met één klik zie je het assortiment.

Wil je een afspraak maken?
Ervaring leert dat het uitzoeken van beslag veel meer tijd in beslag neemt dan je denkt. Daarom adviseren we je om een afspraak te maken met onze gespecialiseerde adviseur Peter Lohschelder. Neem naast de bouwtekening zoveel mogelijk informatie mee van het project, dan geven we je graag een uitgebreid en persoonlijk advies.

E-mail: showroom@dozon.nl
Telefoonnummer: 0314 - 350 654
Openingstijden: maandag en dinsdag van 8:00 - 16:00 uur, alleen op afspraak.