Ami: Draait om aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials

De wereld van Ami draait om aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials. Ami heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. In Nederland maar ook daarbuiten. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten die zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd worden. Ami's vakmensen zorgen natuurlijk ook nog eens voor een perfecte afwerking van deze producten. Alle productgroepen van Ami hebben aluminium als grondstof. Afhankelijk van de toepassing en de gebruikseisen worden ze gegoten, uit bandmateriaal geperst of gezaagd van speciaal getrokken profielen. Na een reeks van ambachtelijke bewerkingen worden ze geanodiseerd, verpakt en uiteindelijk in perfecte staat afgeleverd.

Bouwbeslag
Ami is toonaangevend in bouwbeslag voor de Nederlandse markt en heeft aluminium als grondstof. De modellen worden gegoten, geperst of gezaagd, afhankelijk van de gebruikseisen en de toepassing. Ami is de eerste Nederlandse producent met producten die goedgekeurd zijn door de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen (SKG). De productie, afwerking en assemblage heeft Ami in eigen huis. Zo kan Ami snel inspelen op vernieuwingen in de markt, waardoor de producten toonaangevend zijn. 

Deurpanelen
Ami, al jarenlang fabrikant van aluminium deurbeslag, produceert ook aluminium deurpanelen. Ieder huis krijgt zo de gewenste uitstraling. Deze schitterende aluminium deurpanelen, vervaardigd uit het beste aluminium, hebben een zeer lange levensduur en zijn vrijwel onderhoudsvrij. Bovendien kan je kiezen uit een breed scala aan modellen, vormen en kleuren alsook uit verschillende soorten glas.

Industrial
Ami Industrial biedt de mogelijkheid om middels haar hoogwaardig machinepark een aantal bewerkingen uit te voeren, zoals o.a. het poedercoaten van producten in iedere kleur uit het RAL-programma en het anodiseren van aluminium producten op de volledig geautomatiseerde anodiseerlijn. Ook biedt Ami Industrial de mogelijkheid aan, om een turn-key project neer te leggen, waarbij Ami de ontwikkeling van ontwerp tot en met eindproduct voor haar rekening neemt.

Dozon levert aluminium bouwbeslag van Ami. Onze deskundige medewerkers kunnen je perfect adviseren over het gebruik en toepassing van alle artikelen van Ami.

Ami website 
Ami assortiment 
Ami catalogi