Skip Navigation Links

Showroom design-beslag


Op de eerste etage van onze vestiging in Doetinchem vind je een uitgebreide design-beslag showroom. In deze showroom presenteren wij:
  • Deurbeslag
  • Raambeslag
  • Meubelbeslag
  • Huiscijfers
  • Naambordjes
  • Postkasten    
Ontdek verschillende stijlen deurbeslag; jaren '20 en '30, klassieklandelijk of modern. Voor ieders wens is passend deurbeslag te vinden. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

               

Dozon vertegenwoordigt meerdere toonaangevende merken: Formani, Intersteel, Ten HulscherWallebroek en Weijntjes.

ALLES ONDER EEN DAK 
We kunnen alles leveren om het gehele huis te voorzien van fraai vormgegeven beslag. Je kunt het beslag combineren met sloten, scharnieren, kantschuiven en cilinders, zo ben je in één keer voorzien. Alle producten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige leefomgeving. 

BRENG EEN BEZOEK 
De designbeslag showroom is opgezet om aannemers extra service en ondersteuning te geven rondom de verkoop van designbeslag. Neem gerust je klanten mee om weloverwogen keuzes te maken.

EENVOUDIG BESTELLEN
Een groot gedeelte van ons assortiment designbeslag wordt aangeboden in onze webshop. Met één klik zie je het assortiment.

WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN?
Ervaring leert dat het uitzoeken van beslag veel meer tijd in beslag neemt dan je denkt. Daarom adviseren we je om een afspraak te maken met onze gespecialiseerde adviseur Peter Lohschelder. Neem zoveel mogelijk informatie mee van het project, dan geven we je graag een uitgebreid en persoonlijk advies.

E-mail: showroom@dozon.nl
Telefoonnummer: 0314 - 350 654
Openingstijden: maandag en dinsdag van 8:00 - 16:00 uur, alleen op afspraak.