Skip Navigation Links

Onze sterke huismerken


Met onze toonaangevende huismerken hebben we op veel vragen vanuit de markt een antwoord. Elk merk kent zijn eigen assortiment.Kelfort omvat een breed assortiment aan kwaliteitsproducten, speciaal bestemd voor professioneel gebruik in de bouw en industrie. Bekijk hier de productcatalogus van Kelfort. De Kelfort kwaliteitsproducten beantwoorden allemaal aan de hoge eisen die de vakman stelt en garanderen een optimaal resultaat. Klik hier voor de website van Kelfort.

KITTEN - VERVEN - TAPES - BOREN - BOKWIELEN EN ZWENKWIELEN - KACHELS - BOUWLAMPEN - HASPELS - HANDREINIGERS

Oxloc biedt een compleet assortiment goedgekeurd veiligheidsbouwbeslag. Tevens heeft Oxloc ook een programma met de meest gangbare scharnieren voor het afhangen van ramen en deuren met of zonder SKG*** keurmerk. Met het SKG*** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen®  ben je er verzekerd van dat je met verantwoord inbraakwerend materiaal aan het werk bent. Maar naast deze hoge kwaliteitskenmerken beschikt het Oxloc Veiligheidsbeslag ook over een stijlvolle uitstraling. Klik hier voor de website van Oxloc.

VEILIGHEIDSGARNITUUR - DEURKRUKKEN - VEILIGHEIDSROZET - BINNENDEURSLOTEN - DEURSTOPPERS - DIGITALE DEURCAMERA 

Ironside heeft een breed assortiment aan professioneel gereedschap van uitstekende, professionele kwaliteit. Ironside gereedschap wordt geproduceerd door vele A-merk fabrikanten en is verkrijgbaar in vele West-Europese landen. Door het uitgekiende ergonomische ontwerp is Ironside gereedschap geschikt voor de professionele gebruiker die hoge eisen stelt aan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Bekijk hier het assortiment van Ironside. We garanderen op al het handgereedschap van Ironside een garantie van 10 jaar! Klik hier voor de website van Ironside.

SCHROEVENDRAAIERS - LIJMTANGEN - STEEKSLEUTELS - RINGSLEUTELS - RATELSLEUTELS - DOPPEN - STEEKBEITELS - WATERPASSEN - STAALBORSTELS - GEREEDSCHAPSKISTEN