Roosters


Renson Ventilatietechniek
Ventilatieroosters zijn een uitstekende manier om het huis te ventileren. Renson beschikt over een breed assortiment aan dit soort roosters, zoals deurroosters, badkamerroosters, muurroosters, schuifroosters, buitenroosters overdrukroosters en schoepenroosters. Dankzij de innovatieve ontwerpen van Renson kun je alle ruimtes in huis op een elegante manier ventileren. 

Renson assortiment
Dankzij Renson ventilatietechniek zijn er ventilatieroosters voor iedere ruimte in huis. Badkamerroosters bijvoorbeeld zijn een uitstekende manier om het vocht snel af te voeren uit je badkamer. Wil je gebruik maken van ventilatie naar buiten, dan zijn de buitenroosters van Renson een prima keuze. Deze zijn toegerust op weer en wind en zorgen voor een gecontroleerde ventilatie. Ook veel gezien in buitenmuren zijn schoepenroosters, bijvoorbeeld voor de afzuigkap in de keuken of voor de ventilatie van de badkamer. Een stijlvol alternatief van Renson zijn overdrukroosters. Het voordeel hiervan is dat ze alleen open gaan wanneer de ventilatie in gebruik is. Binnenshuis worden vaak deurroosters en schuifroosters toegepast om de ventilatie van een ruimte te verzorgen. Als alternatief wordt ook wel gekozen voor muurroosters. Deze hebben als voordeel dat ze kunnen worden geplaatst op de minst zichtbare plek.

Voor mensen die net iets meer verwachten van hun ventilatie heeft Renson Invisivent en Fixvent ontwikkeld. Deze stijlvolle en innovatieve ventilatiesystemen zijn thermisch onderbroken, er kan dus geen kou door naar binnen dringen. Verder zijn ze voorzien van een zelfregelende klep, zijn ze geluiddempend en insecten- en inbraakwerend. Beide Renson modellen worden geïnstalleerd boven het raamprofiel. De Invisivent is bedoeld voor een raam met een enkele functie. Met de Fixvent combineert Renson ventilatie en zonwering. Deze Fixvent is tevens windvast tot wel 130 km/h. Beide modellen zijn te gebruiken bij zowel nieuwbouw, renovaties en projecten.
 
Ventilatieroosters
Afzuigventielen
Bolroosters
Buitenroosters
Deurroosters
Lamellenroosters
Muurroosters
Overdrukroosters
Schoepenroosters
Schuifroosters
Ventilatieroosters
Vloerroosters
Rooster Toebehoren