Skip Navigation Links

Festool: elektrisch gereedschap en accessoires voor elke professional


Al meer dan 90 jaar heeft Festool een onafgebroken passie voor hoogwaardige elektrische gereedschappen. Deze passie deelt Festool met hun gebruikers en fans: met hun machines maken ze het werk van professionele vakmannen eenvoudiger – en helpt Festool hen daarbij om sneller een perfect resultaat te krijgen. Ze denken daarbij altijd in systeem – en heel belangrijk: altijd perfect tot in het detail. Voor de innovatiekracht van Festool, spreken meer dan 350 patenten, meer dan 80 prijzen voor producten en bedrijven en op de eerste plaats: tevreden klanten.

Festool is specialist op het gebied van bouwtimmeren, meubelmaker-, schilder- en renovatiewerkzaamheden en lakvoorbereiding en -afwerking. Ze gaan voor perfectie. Niet meer en niet minder. De wil om iets perfect te doen en een uitstekende kwaliteit te realiseren. Dat is typisch Festool. En dat is ook typerend voor hun regio vol met marktleiders uit andere branches waarbij vakmanschap, eigenheid en het hoogste kwaliteitsbesef tot unieke producten en diensten leiden.

Ontdek de professionaliteit van Festool met het brede assortiment van: Accu Producten, Kantenlijmen, Boren & Schroeven, Stofzuigen, Zagen, Halfstationair Werken, Oscilleren, Frezen, Verbindingssystemen, Schaven, Houtconstructiebouw, Schuren & Borstelen, Polijsten & Oliën, Saneren, Droogbouw en Renoveren, Mengen, Geleidesystemen, Systainers, Organisatie op de werkvloer, Verlichting en Accessoires & Verbruiksmaterialen.

 

Festool WebsiteFestool Catalogi
Festool AssortimentActies

VIDEO'S