Skip Navigation Links

AvanTech YOU


ZO INDIVIDUEEL ALS JIJZELF.
Het AvanTech YOU dunwandige ladesysteem scoort dankzij design- en vormgevingsmogelijkheden, onzichtbare techniek en uitstekende prestaties, evenals een efficiënt, klantgericht productconcept. Iedere wens naar een unieke uitstraling kan worden vervuld dankzij grote assortimentsdiversiteit en de mogelijkheden voor individualisering. AvanTech You stelt u centraal en past uitstekend bij uw eigen wensen!

Diversiteit en designvrijheid
Schuiflade AvanTech YOU overtuigt met schoonheid en een smalle, strakke zijwand. De gevarieerde opties bij vormgeving en designflexibiliteit (kleuren, vormen en materialen) bieden de mogelijkheid om eigen ideeën met succes om te zetten. Fraaie accenten ontstaan door DesignProfielen, DesignCapes en inlays.

Functie en capaciteit
Eén schuiflade, twee uittrekbare ladegeleiders en talrijke comfortabele functies. Flexibel met elkaar te combineren dankzij een uniform boorbeeld. Zo worden uiteenlopende marktsegmenten en toepassingsgebieden efficiënt en klantgericht bediend. 

Processen en rentabiliteit
Het uitgebreide platformconcept en de slimme productaanpassingen aan productie- en montageprocessen maken van AvanTech YOU een topsysteem: economische en efficiënte processen in combinatie met een breed productassortiment.

Catalogus
Meer informatie over de AvanTech You is te vinden in de nieuwe catalogus van Hettich. Heb je deze catalogus nog niet via Hettich ontvangen? Vraag de catalogus dan aan via Dozon! Bel of WhatsApp met de divisie Interieurbouw via 0314-350624
 of mail naar interieurbouw@dozon.nl

Bekijk de video en ontdek de mogelijkheden van AvanTech YOU!